מסעדת ארץ כנען הכשרה למהדרין בראש פינה מונהגת על ידי שף אילן מזרחי, שפיתח תפריט יוצא דופן בו כל מנה עשויה מחומרי גלם מקומיים וטריים. התפריט של מסעדת דגים זו מותאם לאווירת האירוע, ויכול להתבסס על מנות מהעולם האיטלקי, האסייתי וכמובן – היהודי ישראלי. ארץ כנען בצפון מתגאה באווירה ובשירות שהיא מעניקה, ובשוק האיכרים המקומי מידי שישי. מומלץ להגיע וליהנות מתוצרת איכותית ומקומית!

דרך הגליל, ראש פינה

077-997680

הסניף החדש של המסעדה, הזקן והים נמל יפו, מציע את כל היתרונות האהובים של אחיו הבכור, אבל באווירת הנמל הייחודית והקסומה. הסניף רחב ידיים במיוחד, וזכה בעיצוב חדשני בסטנדרטים אדריכליים בינלאומיים. המקום יכול לארח עד 700 סועדים ומציע מקומות ישיבה בתוך חלל המסעדה העצום, או בשטחי החוץ המוצלים או באלו המאפשרים הנאה מליטוף השמש – שם מספק הים תפאורה נהדרת לסעודה.

הזקן והים סניף הנמל מציע לכם גם חדר פרטי לאירועים מיוחדים, שבו ניתן לארח עד 55 מוזמנים לסעודה מלכותית וחוויה מקורית ובלתי נשכחת.

רציף העלייה השניה 101, תל אביב יפו

077-9968319

את החוויה של פריים מרכיב פסיפס שלם של ניגודים, שמשלימים זה את זה ומאפשרים למבלים ליהנות מבילוי נוסח מנהטן (או לונדון) בלב תל אביב.  מסעדת פריים היא צומת המפגיש סטייל עם החדשנות (כולל אולם קולנוע פרטי), וטעמים מערביים עם ניחוחות אסייתיים.  התפריט של המסעדה התל אביבית נע בין  סושי עטור פרסים לבין בשרים משובחים, בין סלטים עשירים לדגה טרייה ועוד.

ראול וולנברג 2א', תל אביב

073-7592973

בבני הדייג יושבים במרחק נגיעה מהים ונהנים מכל הטוב שבו. במסעדת הדגים ששוכנת בנמל תל אביב מתחילים את הסעודה עם סלטי הבית שפותחים את התיאבון. לאחר מכן מקבלים החלטה לא פשוטה: לבחור בדגים ופירות ים מובחרים וטריים, או בבשרים עסיסיים.

 

 

יורדי הסירה 1, נמל תל אביב

073-7585695

“מסעדת הצל-בנים” היא מסעדה ים תיכונית אותנטית כשרה למהדרין, השוכנת בלב נמל קיסריה, אל מול שובר הגלים העתיק ובין שרידי העיר הצלבנית.”מסעדת הצל-בנים” היא מוסד קולינרי מוביל המגיש תפריט עשיר בכל הטוב שיש לים להציע, במחירים נוחים ואווירה חלומית. מטבח המקום מגיש את השילוב המדויק של מטבח ים תיכוני בקריצה ישראלית שובבה, עם שימוש בחומרי גלם מקומיים וטריים ותפריט אלכוהול עשיר להשלמת חוויה קולינרית מעולה.

הנמל העתיק , קיסריה

077-2312072

לונה ביסטרו היא מסעדת דגים בנצרת. המסעדה מציעה מנות נצרתיות אותנטיות, הנעשות מפרודוקטים מקומיים טריים. המסעדה מעוצבת בסטייל מודרני ואסתטי עם אלמנטים דקורטיביים המשקפים את נצרת. מוזמנים לחוויה קולינארית אותנטית, שכדאי לנסות לפחות פעם בחיים.

תופיק זיאד 53, ביג פאשן, נצרת

04-8888626

אלגנטיות, חלל מרווח ועיצוב מושקע, שירות מקצועי ואדיב, הים הכחול שממול המשלים את התפאורה הציורית – לקהל המגוון שמגיע יש מכנה משותף מרכזי אחד; כולם יודעים להעריך מקום איכותי שמשקיע באורחיו ומעריכים אוכל טוב ואנין. מטבח המסעדה מציע מגוון עצום של בשרים, דגים ופירות ים בשילוב הסגנונות הים תיכוניים והאירופאים- תפריט עשיר ועסיסי שלא ישאיר אף אחד אדיש.

יורדי הסירה 1, תל אביב

03-5464747

כשרוצים ליהנות מבילוי שטוף שמש קופצים לאילת. וכשרוצים ליהנות מכל הטוב שיש לים להציע? קופצים ל”לה סרדין”, מסעדת הדגים והבשרים שהפכה למוקד משיכה עבור חובבי הדגים והים באילת. המבלים במסעדת לה סרדין נהנים מבילי מפנק, עטוף באווירה הפסטורלית שעל גדות המרינה. הנאות הטעם של המסעדה באילת מגיעות היישר מהים ומוגשות לצלחת במלוא הדרן, נעימות ועסיסיות.

טיילת מלון לגונה 1, אילת

08-6767488

מסעדת השף פיפל היא מסעדת דגים כשרה המציעה מבחר מנות דגים כמו: סביצ’ה דג ים לבן, סיגר לוקוס ופילה דג ים. המסעדה הצבעונית מתאפיינת באווירה אורבנית ססגונית ומודרנית, עם שפים מתחלפים שנותנים את הטוויסט המיוחד שלהם לתפריט ודי ג’ייז מעולים שמגיעים בקבוע להפוך את המסעדה לדאנס בר שנושם את חיי הלילה.

סחרוב 22, ראשון לציון

077-9973035

נופשים באילת הקסומה? מתגוררים באילת שוקקת החיים? אחת מנקודות העצירה שלכם באילת התוססת חייבת להיות במסעדת אחלה שהיא מסעדת דגים לתפארת, כשרה ומעולה, הנמצאת במתחם החמאם שבאילת. בתפריט השף תתענגו על מבחר מרשים של דגים איכותיים וטריים, המוגשים כיד המלך.

רח' קאמן 1, אילת

077-8052566

מסעדת אירועים השוכנת בהרצליה ומביאה אליכם לאירוע את תרבות האוכל היפנית – על שלל מרכיביה. מעבר לרקיחת טעמם מסורתיים מהמזרח, חלק בלתי נפרד מהחוויה הקולינארית של קיוטו הוא ההקפדה על אסתטיקה, בתוך הצלחת ומחוצה לה.

אריה שנקר 7, הרצליה

09-9587770‭

מסעדת “יוליה” שוכנת בחלקו הדרומי של נמל תל-אביב, ממש בקו הים, ומגישה לאורחיה את כל זאת, ועוד הרבה יותר. בתפריט הים תיכוני היצירתי תמצאו בעיקר דגים ופירות-ים בשילובי טעמים, צבעים ומרקמים שיעשו לכם שמח. הסטייל הפשוט והכובש של יוליה מתבטא בריהוט עץ נוח ומזמין, בגופי תאורה מעוצבים ששופכים אור נעים על המקום, ובהרבה חמימות, כששלושת החללים שלה מתאימים גם לעריכת אירועים קטנים וגדולים מסוגים ולטעמים שונים.

האנגר 2, נמל ת״א

03-5469777

במסעדת באקפיקו, השוכנת בליבה של שכונת נוה צדק הותיקה, תמצאו מטבח סיציליאני מודרני עם אינטרפטציות ישראליות עדכניות ולא פחות חשוב מכך, טעימות.
ביסודות המטבח הסיציליאני של באקפיקו תמצאו את מיטב חומרי הגלם הנהוגים במטבח המגוון ומנעד של מרכיבים ההופכים כל ארוחה – לחוויה.

שבזי 49, תל אביב נווה צדק

03-6021111

מצפון עד דרום, מהים התיכון ועד הים הכספי – השמועה על ממלכת הדגים האגדית ממשיכה להכות גלים. בעקבות ההצלחה פתחה הרשת סניף נוסף, הפעם בחוף הים הקסום של ראשון לציון! את סוד הקסם של המסעדה מכירים המוני סועדים במשך שלושה עשורים: דג הזהב מהאגדה המפורסמת מילא 3 משאלות עבור דייג אחד בלבד. נאמנה למסורת, מסעדת בני הדייג בראשון לציון ממלאת מידי יום משאלות של המוני סועדים – שנפשם חשקה בסעודה מהאגדות.

ראשון לציון, חוף 4X4

073-7592968

בני הדייג – מטרים ספורים מגלי הים, מול נוף עוצר נשימה של ים התיכון, באווירה חמימה ונעימה. במקום מוצע תפריט רחב עשיר ומגוון, מקשת רחבה של מטבחי העולם, מסלטי הבית המגוונים, דרך הדגים הטריים שלנו והסטייק העסיסי.

סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.

לואי פסטר 5, יפו

077-9975976

הסניף החדש של המסעדה, הזקן והים נמל יפו, מציע את כל היתרונות האהובים של אחיו הבכור, אבל באווירת הנמל הייחודית והקסומה. הסניף רחב ידיים במיוחד, וזכה בעיצוב חדשני בסטנדרטים אדריכליים בינלאומיים. המקום יכול לארח עד 700 סועדים ומציע מקומות ישיבה בתוך חלל המסעדה העצום, או בשטחי החוץ המוצלים או באלו המאפשרים הנאה מליטוף השמש – שם מספק הים תפאורה נהדרת לסעודה.

הזקן והים סניף הנמל מציע לכם גם חדר פרטי לאירועים מיוחדים, שבו ניתן לארח עד 55 מוזמנים לסעודה מלכותית וחוויה מקורית ובלתי נשכחת.

רציף העלייה השניה 101, תל אביב יפו

077-9968319

מסעדת דגים עם ניחוח איטלקי הנמצאת בהאנגר ביהוד. בטאטי יהוד תוכלו להנות ממנות דגים מגוונות, מסביצ’ה כמנה ראשונה ועד פילה סלמון כמנה עיקרית, או פילה דג ים על מצע ניוקי. לצד תפריט האוכל, בטאטי יהוד תמצאו תפריט יינות עשיר, בירות וקוקטיילים מיוחדים. בואו להנות ממסעדה איכותית, עם אווירה משפחתית ושירות מלב אל לב

אברהם גירון 3, יהוד

03-5392500

מסעדת דגים מרהיבה ביופייה, השוכנת באחד המבנים הקסומים בממילא. ביתה של מסעדת לוצ’נה הוא מבנה אבן עתיק שנבנה בתקופה העות’מאנית בירושלים, ומפגיש את הסועדים עם בניית הפאר המוסלמית. המסעדה הכשרה למהדרין בירושלים מתהדרת בתפריט על טהרת המטבח האיטלקי. התפריט החלבי של לוצ’נה כולל פסטות, קינוחים תוצרת בית וטעמים נוספים שעושים שמח: בלב ובבטן.

 

ממילא 8, ירושלים

073-7027315

פולי בר הוא בר ברוטשילד שם תמצאו אווירה מושלמת להעביר את הערב, מגוון אוכל ושתייה, וכמוכן צוות המקום המדהים שיקבל אתכם בשמחה. לרשות האורחים חנייה גדולה וצמודה לפולי. :)

רוטשילד 60, תל אביב

073-7576245

מסעדת קיקה היא מסעדת שף אסייתית כשרה השוכנת בקרית גת. בתפריט העשיר של קיקה תוכלו למצוא גם מנות דגים בסגנונות שונים למשל אגרול דג, אצבעות סלמון, מוקפץ עם נתחי סלמון, פילה סלמון, לברק שלם, לחמניית באן עם סלמון פריך, סושי עם דגים ועוד..

מלכי ישראל 178, מתחם יישפרו סנטר, קרית גת

08-6898071 | 1-700-707708

חצר איטלקייה קסומה ובר במרכזה, המציעה מגוון בשרים ומאכלי ים בניחוח טוסקנה. בתפריט תמצאו פירות ים, דגים ובשרים מובחרים, מבחר עצום של מנות ראשונות וכמובן פסטה, המיוצרת במקום בשילובים וטעמים מכל העולם

 

 

תרשיש 7, אילת

08-6345111

יצרנו עבורכם מקום מושלם בו אפשר ליהנות עם חברים מכוס או שתיים של בירה מקומית ייחודית לצד תפריט איכותי ומעניין. כבר בכניסה ניתן לחוש באווירתו המיוחדת של המקום, העיצוב ייחודי ומזמין, כך שתזכו לחוויה כוללת מושלמת. שימוש בחומרי גלם איכותיים ומובחרים, כולל לתת, שמרים וכשות הישר מאירופה ושיטות בישול ותסיסה מבוקרות, הופכות אותנו לבית חם לאוהבי הבירה.

האורגים 2, איזור התעשייה, אילת

077-2318036

מסעדת הדגים הוותיקה בירושלים מזמינה אתכם ליהנות מהנאות חך שמהלכות קסם על המוני סועדים למעלה מארבעה עשורים. מסעדת דולפין ים הירושלמית מתמחה בדגים ופירות ים, שאת הכנתם היא שדרגה ברבות השנים לדרגה של אמנות. התפריט של המסעדה מכיל מנות דגה לצד בשרים עסיסיים – כולם מחומרי גלם טריים, מוגשים בנדיבות ובאהבה ע”י צוות המלצרים המסור של המסעדה. אפשר לחגוג במסעדה אירועים לעד 60 משתתפים.

 

 

שמעון בן שטח 9, ירושלים

073-7598522

לימאני הוא שמה של מסעדה יוונית בנמל קיסריה, שהוא אחד הלוקיישנים המוצלחים בארץ לבילוי מקורי ויפהפה. בלימאני מציעים תפריט בסגנון יווני-ים-תיכוני, שירות אדיב ומוקפד, מוזיקה מלאת אנרגיות חיוביות, ואווירת בר מקומי שמחה.

נמל קיסריה, קיסריה

04-6100022

בלב ההתרחשות האורבנית של תל אביב שוכנת לה שוק, שמביאה את הצבעים, הריחות והטעמים של פעם אליכם לצלחת. המסעדה בתל אביב שוכנת בכיכר דיזנגוף ועטופה באווירה שורשית עם נעימות ים תיכוניות וחפצי נוי נוסטלגיים. מתוך המטבח הפתוח של מסעדת לה שוק, המאפשר לסועדים לראות לנגד עיניו את האוכל שינחת על שולחנם קורם עור וגידים – יוצאות מנות אותנטיות עם טעם של פעם.

בלב ליבה של ירושלים שוכנת נויה, מסעדת שף כשרה למהדרין בהשגחת בד”צ קהילות, המצויה במרחק הליכה מהעיר העתיקה. הבשורה הגדולה של נויה מפגישה את טעמי המטבח העילי עם החך של שומרי הכשרות בירושלים והסביבה. במטבח המסעדה רוקחים מנות שנעות בין המטבח הצרפתי לתשוקה הים תיכונית. ההנאה הקולינארית של נויה עטופה בבניין עתיק ומרהיב ובעיצוב שובה עין, שמשלימים חוויה בלתי נשכחת.

שלומציון המלכה 3, ירושלים

077-2307590

השף שאול בן אדרת עומד בראשה של מסעדת התרנגול הכחול, בצפון תל אביב (קניון G). המסעדה מציעה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית יחד עם חוויה אורבנית לצד המגדלים ואפשרויות בילוי רבות בסגנונות שונים. התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום – ארוחה עסקית, תפריט צהריים וערב.

ניסים אלוני 10, קניון G, תל אביב

03-5443349

הכוכבים האמיתיים של מסעדת שצ’ופק הם הדגים. במקום תפריט סטנדרטי, הצוות של מסעדת הדגים יעניין אתכם כל הזמן במגוון מנות מתחלפות. בשצ’ופק, מסעדת דגים שנולדה בשנת 1900, הסועדים מרכיבים את המנה בעצמם באמצעות בחירת סוג הדג ואופן ההכנה.

 

בן יהודה 256, תל אביב

03-5441973

ביירות הנמצאת בראשון לציון היא מסעדה המבוססת על מאכליו של המטבח הלבנוני – המגוון והמרתק ביותר במטבחי המזרח התיכון. כמו כן, במקום ניתן לערוך אירועים מושקעים ומפנקים במיוחד, המתאימים לעד 150 אורחים ומבלים ולכל סוג של אירוע. ניתן גם לחגוג אירועים בחדר VIP עד 40 איש.

לישנסקי 5, ראשון לציון

073-7833126

אוכל ים תיכוני אותנטי באווירה אחרת, זה מה שמחכה לכם במסעדת שיפודי ציפורה – שיפודיה מסוגננת. ההשקעה הרבה בעיצוב של המסעדה בראשון לציון ניכרת בכל פינה – בתאורה הרכה, ברצפה המבריקה ובתפאורה היפה. את החוויה בשיפודי ציפורה הכשרה משלימים, איך לא, בשרים עסיסיים של שיפודיה שעושים טוב על הנשמה.

סחרוב 26, ראשון לציון

03-9524040

הבריזה שמגיעה מן הים, נושאת עמה את ראש פינה לנמל תל אביב… תכירו את קפה נמרוד, מסעדה תל אביבית שלא מסתפקת בנוף לגלים. כי קפה נמרוד עוטפת את המבלים באווירה גלילית טיפוסית, עם צמחיה ירוקה, נקישות רכות של פעמונים ובראש השמחה – תפריט הכולל מטעמים גליליים מפנקים (כולל ארוחות בוקר גליליות המוגשות בכל שעות היום להנאת הסועדים).

 

 

האנגר 8, נמל תל אביב

077-2133007

הנאה קולינארית שעושה גלים! זו תמצית החוויה של דרבי בר דגים ברמת אביב. נצר לשושלת מסעדות הדגים המפורסמת, גם המסעדה ברמת אביב מתמחה בהפיכת אוצרות הים הטריים למעדנים אנינים מלאכת מחשבת. לצד ההנאה מדגים ופירות ים משובחים, במסעדת דרבי בר דגים ניתן לחגוג אירועים לעד 80 משתתפים. חנייה בשפע.

 

 

ברודצקי 43, תל אביב

03-6410898

מסעדת פופינה בנווה צדק מבטיחה (וגם יוצרת) חווית בילוי ייחודית ומסקרנת. פופינה, מסעדה בתל אביב מבית מדרשם של המסעדן אמיר תורג’מן והשף אוראל קמחי, מעמידה במרכז תשומת הלב את המטבח הפתוח לעיני כל – ממנו יוצאות יצירות פאר קולינאריות המחולקות על פי שיטות הבישול השונות: בישול איטי, כבישה, אפייה, אידוי וצלייה.

 

 

אחד העם 3, תל אביב

03-5757477

מסעדת ביסטרו שף אירופאית איכותית, ממנה ניתן לצפות מהשורה הראשונה במחזה נופי הים התיכון המרהיב, ולחוות חוויה תרבותית ייחודית המשלבת אוכל ושירות ברמה הגבוהה ביותר עם חמימות ומשפחתיות המאפיינים את המקום. המטבח הצרפתי והאיטלקי מקבלים טוויסט מרענן בדמות תבלינים אקזוטיים וים תיכוניים, המבשרים בפניכם חדשנות, ריגוש ויצירתיות מקצועית.

רוזנבלום הרצל 8, תל אביב

03-6996633

מסעדת ‘טורקיז’ קיימת משנת 1991 ושוכנת בפרויקט סי אנד סאן בצפון תל אביב, ממש בסמוך לקו המים. הסועדים נהנים מתצפית מרהיבה אל הים שמשלימה את החוויה הים תיכונית המאפיינת את המסעדה. עיקר גאוותנו היא על איכות חומרי הגלם בהם אנו משתמשים, המצטיינים בטריות ואיכות עילאית.

הרצל רוזנבלום 6, תל אביב

03-6996306

ב”דה דיינר” – הדיינר של גוצ’ה – ממתינים לכם שני ברים ארוכים, האחד לאוהבי המטבח והריחות והשני לחובבי הבירות והאלכוהול. יש גם “בוטים” מדליקים, ישיבה צפופה וקומה שנייה שצופה על הסצנה. המקום מעוצב בסגנון רטרו מגניב ועכשווי, ומתכתב בחינניות עם הדיינרים האמריקאים בסטייל ובטעמים.

אבן גבירול 14, תל אביב

03-6911603

צפון אברקסס – המסעדה של השף אייל שני והבמאי שחר סגל, הממוקמת בסמוך לבר האברקסס. המסעדה מציעה תפריט בשרים, דגים ופירות ים משובח ואווירה טעימה במיוחד!

לילינבלום 40, תל אביב

03-5166660

Claro “ברור” בספרדית, היא המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי – מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינרים חדשניים ומצליחים בארץ המטבח העדכני של Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני. ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל

דוד אלעזר 30, תל אביב

03-6017777

אהבה בנוסח סיציליה מחכה לכם באוליברי – מסעדה איטלקית חמה ומזמינה בלב תל אביב. החוויה של מסעדת אוליברי מבוססת על מטבח סיציליאני שבו מככבים חומרי גלם מעולים מאיטליה. על הפיכתם למנות גורמה מנצח השף רמי אמינוב – עם פיצות דקות הנאפות על טאבון ייחודי מסוגו בארץ, פסטות מעולות ובשרים מגרים. כולם משתלבים זה בזה לכדי הנאה איטלקית מעוררת חושים.

אבן גבירול 137, תל אביב

03-5446076

מול נופיה המהפנטים של הטיילת ביפו שוכנת חצר גולדמן, לקול אדוות המים ולמגע הבריזה המלטפת. בעיצומה של האווירה הים-תיכונית השמחה שאופפת את המסעדה, אפשר ליהנות ממבחר מנות אהובות שמלוות את הסועדים הנאמנים של חצר גולדמן, לצד טעמים חדשים שמתווספים לתפריט במרוצת השנים. חווית הבילוי בחצר גולדמן ביפו כוללת גם אירועים פרטיים ועסקיים, בחדר פרטי או באולם הפנימי המיועד לאירוח 60 חוגגים.

נחום גולדמן 6, תל אביב

03-6822111

מסעדת פוקצ’ה במושבה עטופה אווירה כפרית וספוגה במורשת ירושלמית כובשת. המסעדה בירושלים שוכנת במבנה עתיק עם חצר אבן, המעמידה לרשותכם שלושה מתחמי בילוי שובי עין: חלל מרכזי עטור מרצפות אבן ודוכן ירקות ססגוני, גלריה אינטימית וחצר באוויר הצלול. מעדני התפריט הכשר של פוקצ’ה במושבה עשויים מתוצרת השוק הטרייה, הלובשת צורה בדמותן של פוקאצ’ות טריות, בשרים, דגים וסלטים מעוררי חושים.

עמק רפאים 35, ירושלים

073-7585692

צ’לו היא מסעדה איטלקית בירושלים, עם אווירה שמזכירה כפר דייגים איטלקי. המסעדה בירושלים שוכנת במבנה אבן המשובץ במראות ססגוניים. בלב החוויה פרי דמיונו הפורה של השף והבעלים של מסעדת צ’לו, עדי כהן, מצוי תפריט על טהרת טעמי צפון איטליה. בין מנעמי התפריט תוכלו למצוא מבחר מתאבנים, פסטות משובחות ונתחי בשר מובחרים. גלידות תוצרת בית, עוגות ומבחר קינוחים איטלקיים יחתמו חוויה מתוקה.

 

 

בן סירא 18, ירושלים

02-6251132

ברוכים הבאים למרקש, מסעדה אשר מזכירה סיפורי אגדה, ולוקחת אתכם לסיור קולינארי ברחבי מרוקו ומטבחיה. את החוויה של מסעדת מרקש משלים תפריט כשר למהדרין הכולל מנעמים מרוקאיים אותנטיים: מפסטלים וממולאים מגרים – ועד למתוקים מרוקאים מטריפי חושים. במסעדה הירושלמית השוכנת בסמוך לכותל ניתן לערוך אירועים משפחתיים ועסקיים מכל הסוגים.

 

 

יד חרוצים 5, ירושלים

050-2272475

מסעדת אוליב אנד פיש מביאה בשורה חדשה לנוף המסעדות בירושלים. המסעדה הפכה לנקודת מפגש בין מסורתי למודרני, בין מזרח למערב. המרפסת של המסעדה תורמת את שלה ומשקיפה לנופיה הקסומים של עיר הבירה. התפריט הכשר של אוליב אנד פיש משלב טעמים אירופאים עם הנאות ים תיכוניות מענגות – מסלטים ומנות אנטיפסטי ועד לדגי ים ובשרים מגרים.

 

 

ז'בוטינסקי 2, ירושלים

077-9974633

מסעדת חוף המוקפת בתפאורה הכי יפה באזור השרון – חוף הים של הרצליה פיתוח. מסעדת גזיבו מזמינה אתכם לשלב נופים מרהיבים של ים ושקיעה עם פעילויות ימיות ועם טעמים מעוררי השראה. הבילוי במסעדת גזיבו מכה גלים, הרבה בזכות התפריט המגוון שכולל מעדנים מכל הסוגים: מנות פתיחה מושקעות, בשרים ודגים מובחרים ואפילו מטעמים בניחוח אסייתי. במסעדת גזיבו מותר (ורצוי) לגלוש מהארוחה לקיאק, לקטמרן ולגלשן…

 

 

רמות ים 4, הרצליה פיתוח

09-9502000

בבני הדייג יושבים במרחק נגיעה מהים ונהנים מכל הטוב שבו. במסעדת הדגים ששוכנת במרינה הרצליה מתחילים את הסעודה עם סלטי הבית שפותחים את התיאבון. לאחר מכן מקבלים החלטה לא פשוטה: לבחור בדגים ופירות ים מובחרים וטריים, או בבשרים עסיסיים.

 

 

יורדי ים 1, הרצליה פיתוח

073-7598939

תפריטה של “ים 7” מציע לאורחי המקום דגים טריים, פירות-ים, בשר, פסטות ואוכל לצמחוניים, וכן מאכלים ים-תיכוניים טעימים.

 

 

רמות ים 122, הרצליה פיתוח

09-9566950

יש מקומות שכולם מכירים. “סמי בכיכר”, שממוקמת בכיכר המשטרה בחדרה (על הכביש הישן בין חיפה לתל-אביב), הוא אחד מאלה – ולא פלא. מסעדת הבשרים הטעימה -טעימה הזאת פועלת בהצלחה כבר יותר משני עשורים, ומהווה תחנת עצירה מובנת מאליה בכל נסיעה לצפון או ממנו, וגם מקום שכיף להגיע אליו במיוחד.

 

 

רח' ביאליק, חדרה

04-6211999

מסעדת פטוש השוכנת במבנה עתיק המיועד לשימור, מפגישה את הנאות החך עם יצירות האמנות המעטרות את הגלריה הסמוכה. כשברקע מתנגנת מוזיקה איכותית מכל קצוות תבל, הסועדים בפטוש מתענגים גם על תפריט ים-תיכוני משמח, המשלב טעמים מקוריים בהשראת המטבח הערבי והישראלי. השילוב הייחודי הופך כל בילוי במסעדה שבמושבה הגרמנית, לחוויה תרבותית שמחה ומהנה.

 

 

שדרות בן גוריון 38, חיפה

073-7584348

מחפשים מסעדה בצפון באווירה פסטורלית? הר תבור היא מסעדה בכפר קמא, אותה עוטפים מראות מוריקים. בלב החוויה הכפרית מצפה לכם במסעדת הר תבור חוויה ים תיכונית חושנית, עם מעדנים פותחי תיאבון, מגוון בשרים על האש, שיפודים וממולאים מטריפי חושים.

 

 

תחנת הדלק סונול, כפר כמא

04-6760898

“אדמה” – בקתה קולינארית – ממתינה לכם בגבעת זמארין העתיקה, אשר בלב זיכרון יעקב. המקום מצא את משכנו בבית אבן משוחזר וציורי מן המאה הקודמת, עם נוף מרהיב המשקיף להרים החומים ולים הכחול המשתרע עד האופק. לבקתה אווירה ייחודית ושובת-לב – המבנה העתיק, אשר לו חצר מטופחת עם צמחי תבלין רעננים ופרחים המדיפים ניחוחות משכרים, עוטף את הבאים בשעריו ומעניק להם מיד תחושה קסומה וכובשת.

מעלה הראשונים 8, זכרון יעקב

04-6293183

על הדרך המחברת בין עכו לכרמיאל מבצבצת חורשה מוריקה, שתעורר בכם סקרנות הולכת וגדלה. כאשר סוף סוף תגיעו לפתחה, המעבר דרך שער עץ יוביל אתכם לגן עדן גלילי שבמרכזו שוכנת אינדיאנה גריל בר, מסעדת שף מיוחדת במינה. אינדיאנה גריל בר השוכנת בחורשת אחיהוד בגליל המערבי משלבת סגנון של מסעדת שף גלילית עם חוויית בשרים משובחת.

כביש 85, כרמיאל

04-9019191

על גדות נהר הירדן , בלבה של חורשה ירוקה המוקפת הרים, יוצאת מידי יום לדרך חוויה קולינארית מעוררת חושים. ברוכים הבאים למסעדת איסקנדר – המקום שבו יצירות המופת של הטבע נושקות לתענוגות חך בסגנון ים-תיכוני ססגוני. בזמן שהעיניים מתרפקות על המראות הפסטורליים, בלוטות הטעם מתמוגגות מגריל ים תיכוני עם נגיעות אותנטיות של המטבח התורכי. המסעדה כשרה למהדרין.

ראש פינה

04-9007020

“לגונה” היא מסעדת דגים ובשרים על האש, הממוקמת במדרחוב התוסס והססגוני של טבריה. הנוף המרהיב נשקף מהחלונות, ומעל לכל מרחף הקסם הבלתי ניתן להכחשה של הכינרת. כי “קסם על ים כנרת” זו לא רק שורה משיר, אלא גם מציאות מלבבת כשמגיעים ל”לגונה”. העיצוב הביתי והנעים, כזה שנותן את הכבוד לאגם היפהפה ולאוכל המענג עיניים לא פחות, הצוות מלא שמחת החיים, וכמובן – המעדנים, אחח המעדנים!

מדרחוב הבנים 2, טבריה

077-7298446

למרגלות המדרחוב, בלב המושבה הציורית של זכרון יעקב, שוכנת מזה 20 שנה מסעדת דרך היין, המשתלבת במורשת עתיקת היומין של המקום. המסעדה שוכנת בתוך אחד המבנים העתיקים והמשומרים של זכרון, שמעניק לאורחיו טעימה מהאווירה המיוחדת של המושבה.

הנדיב 20, זכרון יעקב

04-6399176

מסעדת “פוקצ’ה” נוסדה בשנת 2004. זוהי מסעדה איטלקית, ים תיכונית עם נגיעה אישית. מסעדת שף, שנבנית על חומרי גלם מקומיים ומתבססת על תפריט דינמי עונתי. רב התבשילים המוגשים במסעדה, יוצאים מהטאבון ונעשים מרגע ההזמנה.

מתחם "גן הצפון", תחנת דלק דור-אלון על כביש 99, בין קיבוץ מעין ברוך לקיבוץ הגושרים.

04-6904474

מסעדת מרקטו השוכנת בעכו העתיקה הוקמה ע”י השף עומר שחר, שמביא לתחומי הבזאר מנות בניחוח איטלקי- ים תיכוני, המתבשלות לאיטן בטאבון מיוחד. בין המנות של Mercato (שוק באיטלקית) אפשר למצוא פיצה נפוליטנית הנאפית בטאבון, פסטות תוצרת בית, מנות דגה ובשרים – את כולן מכינים מתוצרת שמגיעה רעננה מהשוק המקומי.

ויצמן 1, עכו העתיקה

04-8222144

“יקוטה” הבאר-שבעית היא מסעדה מרוקנית יפהפייה, שמתגאה בניסיון וותק בן למעלה מ-40 שנה! התפריט של “יקוטה” רחב ומגוון, ועשיר במאכלים מרוקניים המבוססים על תהליך בישול איטי וארוך בכליי טאג’ין, וכן במאכלים שניצלו על-גבי גריל ים-תיכוני.

מורדי הגטאות 27, באר שבע

050-7949495

במסעדת באבי’ס הכשרה באשדוד מחכים למבלים כמיטב המסורת בשרים עסיסיים, שנצלים בקפידה ועוברים תהליך יישון קפדני, כשלצדם מככבים סלטי הבית והקינוחים המיוחדים. גם עיצוב המסעדה מעורר התפעלות, עם תקרה גבוהה, קירות מעוצבים וכיסאות מפנקים. השילוב בין הטעמים המשובחים של מסעדת באבי’ס לבין חווית הבילוי המוקפדת, הופכת את המסעדה לבחירה הטבעית של המבלים באשדוד.

הבנאים 3, אשדוד

08-8569457

מסעדת פאגו פאגו פועלת בעיר אילת מאז 1986 והצליחה לבסס את מעמדה בעיר כמוסד קולינרי מוביל. תפריט המסעדה כולל מאכלי ים, דגים וסושי בר איכותי לצד מנות בשר נבחרות. על מטבח המסעדה מנצח שף צעיר ומוכשר המשלב את מיטב המטבח הים תיכוני עם השפעות מהמטבח הצרפתי והאיטלקי.

 

 

מרינה אילת

08-6372526

מסעדת “המחבוא של אדי” היא אולי הוותיקה באילת וקיימת כבר משנת 1979. המסעדה מתאפיינת בסגנון בישול בינלאומי-צרפתי ומתמחה בבשר ובדגים.
 

 

המסגר 2, אילת

077-2311865

בכל יום השף בוחר את נתחי הבשר שהגיעו לרמת היישון האופטימלית בחדר היישון שלנו. לבחירתכם מהתפריט מבחר מנות בשר משובח במידת הצלייה המועדפת עליכם

 

 

תרשיש 7, אילת

073-7598911

מוסד קולינארי נחשב באילת, שכמו יין טוב הולך ומשתבח עם השנים. לצד העיצוב המוקפד, המסעדה באילת מתמחה בהכנת נתחי בשר מובחרים המיושנים במקום ובספיישלים מענגים מבית היוצר של השף הססגוני טל הרשקוביץ. בנוסף, מבחר משכר חושים של יינות משובחים.
בפדרו מזמינם אתכם לחגוג בתחומי המסעדה ובגינה הסמוכה אירועי גורמי בלתי נשכחים.

שד' יעלים 14, אילת

08-6379504