

פדרו – בשרים, אירופאי, ביסטרו, בר-מסעדה, דגים, פירות ים
מוסד קולינארי נחשב באילת, שכמו יין טוב הולך ומשתבח עם השנים. לצד העיצוב המוקפד, המסעדה באילת מתמחה בהכנת נתחי בשר מובחרים המיושנים במקום ובספיישלים מענגים מבית היוצר של השף הססגוני טל הרשקוביץ. בנוסף, מבחר משכר חושים של יינות משובחים.
בפדרו מזמינם אתכם לחגוג בתחומי המסעדה ובגינה הסמוכה אירועי גורמי בלתי נשכחים.


אדמה בקתה קולינרית – ביסטרו, ארוחות בוקר, בשרים, דגים, מסעדת שף, פירות ים
“אדמה” – בקתה קולינארית – ממתינה לכם בגבעת זמארין העתיקה, אשר בלב זיכרון יעקב. המקום מצא את משכנו בבית אבן משוחזר וציורי מן המאה הקודמת, עם נוף מרהיב המשקיף להרים החומים ולים הכחול המשתרע עד האופק. לבקתה אווירה ייחודית ושובת-לב – המבנה העתיק, אשר לו חצר מטופחת עם צמחי תבלין רעננים ופרחים המדיפים ניחוחות משכרים, עוטף את הבאים בשעריו ומעניק להם מיד תחושה קסומה וכובשת.


אוליברי Olivery – ביסטרו, איטלקי, בשרים, דגים, פיצה, פסטות
אהבה בנוסח סיציליה מחכה לכם באוליברי – מסעדה איטלקית חמה ומזמינה בלב תל אביב. החוויה של מסעדת אוליברי מבוססת על מטבח סיציליאני שבו מככבים חומרי גלם מעולים מאיטליה. על הפיכתם למנות גורמה מנצח השף רמי אמינוב – עם פיצות דקות הנאפות על טאבון ייחודי מסוגו בארץ, פסטות מעולות ובשרים מגרים. כולם משתלבים זה בזה לכדי הנאה איטלקית מעוררת חושים.


סיטרה – ביסטרו, בשרים, דגים, פירות ים
מסעדת ביסטרו שף אירופאית איכותית, ממנה ניתן לצפות מהשורה הראשונה במחזה נופי הים התיכון המרהיב, ולחוות חוויה תרבותית ייחודית המשלבת אוכל ושירות ברמה הגבוהה ביותר עם חמימות ומשפחתיות המאפיינים את המקום. המטבח הצרפתי והאיטלקי מקבלים טוויסט מרענן בדמות תבלינים אקזוטיים וים תיכוניים, המבשרים בפניכם חדשנות, ריגוש ויצירתיות מקצועית.


לה שוק – ביסטרו, ביתי, בשרים, דגים, פירות ים, צמחוני/טבעוני
בלב ההתרחשות האורבנית של תל אביב שוכנת לה שוק, שמביאה את הצבעים, הריחות והטעמים של פעם אליכם לצלחת. המסעדה בתל אביב שוכנת בכיכר דיזנגוף ועטופה באווירה שורשית עם נעימות ים תיכוניות וחפצי נוי נוסטלגיים. מתוך המטבח הפתוח של מסעדת לה שוק, המאפשר לסועדים לראות לנגד עיניו את האוכל שינחת על שולחנם קורם עור וגידים – יוצאות מנות אותנטיות עם טעם של פעם.


לימאני – מסעדת שף, ים תיכוני, בר, בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
לימאני הוא שמה של מסעדה יוונית בנמל קיסריה, שהוא אחד הלוקיישנים המוצלחים בארץ לבילוי מקורי ויפהפה. בלימאני מציעים תפריט בסגנון יווני-ים-תיכוני, שירות אדיב ומוקפד, מוזיקה מלאת אנרגיות חיוביות, ואווירת בר מקומי שמחה.


לוצ’נה – דגים, חלבי, מסעדת שף, איטלקי, ארוחות בוקר, גורמה
מסעדת דגים מרהיבה ביופייה, השוכנת באחד המבנים הקסומים בממילא. ביתה של מסעדת לוצ’נה הוא מבנה אבן עתיק שנבנה בתקופה העות’מאנית בירושלים, ומפגיש את הסועדים עם בניית הפאר המוסלמית. המסעדה הכשרה למהדרין בירושלים מתהדרת בתפריט על טהרת המטבח האיטלקי. התפריט החלבי של לוצ’נה כולל פסטות, קינוחים תוצרת בית וטעמים נוספים שעושים שמח: בלב ובבטן.


יוליה בנמל – ביסטרו, אירועים, בר מסעדה, בשרים, דגים, ים תיכוני, פירות ים
מסעדת “יוליה” שוכנת בחלקו הדרומי של נמל תל-אביב, ממש בקו הים, ומגישה לאורחיה את כל זאת, ועוד הרבה יותר. בתפריט הים תיכוני היצירתי תמצאו בעיקר דגים ופירות-ים בשילובי טעמים, צבעים ומרקמים שיעשו לכם שמח. הסטייל הפשוט והכובש של יוליה מתבטא בריהוט עץ נוח ומזמין, בגופי תאורה מעוצבים ששופכים אור נעים על המקום, ובהרבה חמימות, כששלושת החללים שלה מתאימים גם לעריכת אירועים קטנים וגדולים מסוגים ולטעמים שונים.


סנט ג’ורג’ – דגים, פירות ים, בשרים ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.


לונה ביסטרו – ערבי, ביסטרו, מסעדת שף, בשרים, דגים, ביתי, תבשילים, ים תיכוני, אירועים
לונה ביסטרו היא מסעדת דגים בנצרת. המסעדה מציעה מנות נצרתיות אותנטיות, הנעשות מפרודוקטים מקומיים טריים. המסעדה מעוצבת בסטייל מודרני ואסתטי עם אלמנטים דקורטיביים המשקפים את נצרת. מוזמנים לחוויה קולינארית אותנטית, שכדאי לנסות לפחות פעם בחיים.